BANDA BUFERA

INFORMACIÓ CURS 2018/2019
FORMULARI PER EMPORTAR-SE ELS INSTRUMENTS A CASA

Benvolgudes famílies de Banda Bufera,
Aquest curs, després de valorar l’experiència que tenim amb el projecte, farem que els alumnes deixin l’instrument a l’escola, que no l’hagin de portar cada dia que tenen classe de casa a l’escola i a la inversa. Sabem que, per algunes famílies, això era una “molèstia” i ho volem millorar.

De tota manera, com que entenem que alguns alumnes sí que es voldran emportar l’instrument a casa, us deixarem triar si voleu fer una cosa o l’altra. És per això que, els que vulgueu aprofitar l’instrument i vulgueu emportar-vos-el a casa, només haureu d’omplir el següent formulari:

FORMULARI

Un cop omplert, ens posarem en contacte amb vosaltres i prepararem el document de cessió de l’instrument per tot el curs*.

*Decidir, a principi de curs, emportar-se l’instrument a casa, implica que s’allargui aquesta decisió durant tot el curs. Un cop signats els papers de cessió, ja no es podrà canviar d’opinió.

EL PROJECTE BANDA BUFERA

El projecte parteix de que el propi alumnat construeixi la seva intel·ligència musical a partir de la pràctica instrumental, amb l’ajut del professorat. Les tasques d’observació, d’experimentació, de vivència sensorial –corporal, emocional i intel·lectual– tant individuals com en grup contribuiran decididament a la conformació i creixement d’aquesta intel·ligència musical.

Banda Bufera s’imparteix dins l’horari lectiu, fent accessible i promoguent proporcionant una educació musical igualitària per a tot l’alumnat.

Al iniciar el cicle mitjà els alumnes de 3r tenen el primer contacte amb el que serà el seu instrument fins finalitzar el cicle superior a 6è de primària. Un dels trets diferencials del projecte Banda Bufera, que el fa especial dins dels projectes enmarcats dins l’UIUI, és que els alumnes s’emporten l’instrument a casa, facilitant així la pràctica i l’estudi i la coneixença de l’instrument.

Banda Bufera vol ser un projecte comú dins d’Argentona, impactant a tot l’alumnat que cursi de 3r a 6è dins de les escoles de la població.