Associació Espai Musical Burriac

A l’AEMBU acostem la cultura musical a tots els nens i nenes, compartint esforços, projectes i il·lusions amb escoles i institucions per ser un espai musical integrat amb l’escola.

QUI SOM

Som una associació sense ànim de lucre dedicada a l’ensenyament ensenyament artístic en totes les seves vessants creatives i didàctiques – especialment la música, vinculada activament al seu entorn. Tot mirat des d’una perspectiva social i democràtica. Aquesta es la nostra MISSIÓ.

Treballem per donar formació músical pràctica, creativa i col·laborativa entre els diversos PROJECTES que creem i gestionem.

Som una Associació deslocalitzada -sense seu física. Això ens ofereix flexibilitat a la vegada que la possibilitat d’establir relacions socials i interpersonals a llarg plaç, i forjar un sentiment de compartir i optimitzar recursos – espais, instruments, materials i activitats didàctiques, amb altres entitats educatives i culturals del nostre entorn.

Creiem fortament que les persones han de poder tenir accés a un ensenyament musical democràtic i de qualitat, sigui quin sigui el seu origen. Ho aconseguim optimitzant esforços i treballant amb dinàmiques educativo-socials. Som propers, compromesos i professionals.

QUÈ I PERQUÈ

Gestionem amb passió diversos projectes entre Argentona i Mataró – tots envolcallats per una visió molt práctica i experiencial de la música i les arts.

Els nostres projectes són

Cal afegir que dins l’Espai Musical Burriac – espai de música ha surgit una formació musical formada per a joves alumnes, els  Burriac Xtrem.

PROFESSORS I COL·LABORADORS

Comptem amb un grup de professionals experimentats en la didàctica musical i fomentem internament l’aprenentatge continuu dins dels nostres equips.

Contacta’ns