EQUIP DOCENT I COL·LABORADORS

COL·LABORADORS

A l’AEMBU treballem de forma deslocalitzada, el que ens permet establir relacions socials i interpersonals, així com dotar de flexibilitat els nostres projectes.
Escola Divina Providència – Mataró
Acull dins horari lectiu el projecte CORDACORDES BLUES  dirigit a alumnes de 3r i 4t de primària.
En horari no lectiu acull la part mataronina de l’Espai Musical Burriac – escola de música.
  • [VIDEO] Cordacordes blues
  • [VIDEO] Espai Musical Burriac – escola de Música
Escola Argentona – ArgentoNA
Acull dins horari lectiu el projecte BANDA BUFERA dirigit a alumnes de 3r fins 6è de primària.
En horari no lectiu acull l’Espai Musical Burriac amb el seu projecte escola de música i Escoleta d’Arts a l’Estiu.
Ajuntament d’Argentona
Hi realitzem diverses col·laboracions de caire musical dins les Festes Majors, el Dia de la Música i d’altres dates senyalades.
Fundació Alsina i Arenas – Baum de Bernis
Realitzem diverses col·laboracions amb els seus projectes socials i de proximitat. També col·laborem puntualment en activitats d’altres entitats vinculades al nostre entorn.
  • [VIDEO] Banda Bufera i Fundació Maresme a Can Parcala
L’Aixernador – ARGENTONA
L’Aixernador va ser també la nostra escola. Una escola on hi havia una gran comunitat educativa de la qual en formàvem part. Una escola fresca, innovadora, respectuosa i carinyosa.  Si ara sóm com sóm, és perquè vam formar part d’una de les millors escoles, amb un equip docent i directiu que ens van saber acompanyar i confiar amb nosaltres en tot moment.
El Turó – MATARÓ
Aquí neix (sense cap intencionalitat) el que després seria Associació Espai Musical Burriac. Comencem a fer classes de piano a dos germans a nivel extraescolar i poc a poc es van sumar més alumnes i professors.
En aquesta escola hi hem estat durant 18 anys preciosos, en els qual donàvem una oferta musical molt econòmica en un barri, on degut a la caiguda del sector textil a Mataró, havia quedat molt enpobrida i la ciutat, en aquell moment, la major part d’escoles de música només es situaven en el centre.
  • [VIDEO] Concerts de Fi de Curs

 

QUI SOM | Contacta’ns