POL JUBANY

POL JUBANY CV

Nascut fa 23 anys, va començar ja de ben petit els seus estudis a l’Aula de Música Masafrets de Mataró on, a l’edat de 7 anys, va triar la guitarra com a propi instrument per entendre la música.

En finalitzar els estudis elementals va examinar-se al Conservatori de Granollers i va començar estudis de música moderna cursant varis anys de guitarra moderna, investigant també el cant i el piano jazz.

Després de passar pel Taller de Músics comença a treballar a l’Associació Espai Musical Burriac dins el projecte de l’Aixarnador Argentona com a professor de guitarra clàssica i moderna (2012-2013).

Actualment segueix com a coordinador del projecte Escola de Música a més a més de fer classes de llenguatge, conjunt instrumental i guitarres a l’Escola d’Argentona i Divina Providència de Mataró. Paral.lelament és assessor pedagògic del nou projecte Corda Cordes Blues de Divina Providència.

Ha realitzat cursos com ‘Boomwhakers’ a Vilafanca del Penedés (Acem, Urià juliol 2015) i ‘La música a l’escola UIUI’ (l’ Hospitalet, abril 2015).

El treball amb nens ha estat fonamental des de la primera substitució que va fer: ha realitzat un parell de projectes musicals de pedagogía i ha treballat en diverses entitats de lleure utilitzant sempre la música compartida com a eina fonamental. Durant els seus anys al Taller de Músics entra a formar part de projectes com Anita Zengeza Fusion Experience i La Casita de Huerto per acabar creant La Testapazza, grup guanyador del V Concurs de Blues de Barcelona (2014) amb el qual ha recorregut gran part de festivals de Blues nacionals com el Santako Blues (2015), Festival de Blues de Rubí (2015), Festival de Blues de Lleida (2015), Benicassim Blues Festival (2014 i 2015) i Hondarribia Blues Festival (2014).