MANEL GARCÍA

MANEL GARCÍA

Nascut a Mataró l’any 1985 i llicenciat en Periodisme per la URL, inicia els seus estudis musicals a l’Aula Masafrets de la capital del Maresme.

Seguidament, continua la seva formació a l’Escola Municipal de Música Josep M. Ruera de Granollers, on cursa el grau mitjà amb el piano com a instrument. Rep formació en Orff, percussió corporal, tècnica vocal… amb mestres com Verena Maschat, Wolfgang Hartmann, Javier Romero, Doug Goodkin o Helen Rowson. Al 2009, realitza el curs de directors de coral que ofereix la Xarxa Gospel de Catalunya.

Ha estat cap d’estudis de l’espai musical Turó-Aixernador durant 5 anys.

Actualment és docent a l’Espai Musical Burriac en el seu projecte a l’Escola Divina Providència (Mataró) i compagina la docència amb la seva tasca com a director de varis cors, amb el cor New Gospel de l’Hospitalet, els Amazing Gospel d’Esparreguera, el Cor Turull de Barcelona o els Top Teen de Gavà (participants a l’OHD3).

També ha treballat a l’Escola de Música Municipal de Mataró i als projectes anteriors de l’Espai Musical Burriac com l’Aixernador o El Turó. Com a cantant, forma part del grup Barcelona Gospel Messengers (finalista de l’OHD1).

Actualment, a l’Espai musical Burriac, és mestre de llenguatge musical, conjunts instrumentals i percepció auditiva.