DIEGO MARÍN

DIEGO MARÍN

Vaig néixer a Barcelona el 13/11/1975 i porto de dels 7 anys estudiant música. En la meva trajectòria musical he experimentat amb diferents instruments i estils musicals, entre ells, el baix, la guitarra, la percussió, la flauta travessera, la marimba i altres com el didgeridoo, xaphoon o la txalaparta.

El meu instrument principal i al que em dedico de manera professional és el piano i teclats. Tot i tenir una base clàssica cursada al conservatori del liceo començo a estudiar harmonia i musica moderna amb Roger Mas, Marina Albero…

Com a trajectòria professional he treballat en diferents escoles a Viladecans, Vilafranca del Penedès, Gavà, Castelldefels, Barcelona, El Masnou… i actualment desenvolupo la meva tasca docent a l’escola a Burriac i banda bufera a Argentona com a professor de flauta travessera i a “cultura F” de Sant Boi com professor de piano, guitarra, combo i harmonia moderna, aprenen dia a dia d’alumnes i companys.

Treballo també com a pianista, teclista, guitarrista i cantant en projectes musicals d’àmbit professional, fent treballs de direcció i producció, music d’estudi en gravacions actuals com “improperios” nou treball de Jere, Oscar Portuguès, Hotel Cochambre junt a Mojinos Escozios, Gisela, La Pegatina i Manel Fuentes.

Finalment fer referència a un treball propi registrat i publicat com productor i cantautor Diego Marin-Descosios- i preparant un segon treball.