DAVID REPULLÉS

image1

Vaig néixer a Manresa el 4 d’agost de 1981. Amb 14 anys vaig descobrir una guitarra al traster dels pares i ja mai he abandonat la música. O ella mai m’ha abandonat a mi.

Quatre anys després decideixo que necessito aprendre el llenguatge musical per expressar-me millor. Escullo el cant com a instrument i començo classes de clàssic amb en Jordi Noguera (de qui encara sóc alumne) a l’Escola de Música de Navarcles.

A banda de cantar a desenes de bandes de rock, funky, cors de gospel, en època adolescent, entro a cantar al Cor Lerània als 18 anys, on encara hi canto actualment. Amb vint anys començo els estudis de disseny gràfic a l’Escola Superior de Disseny, ESDi de Sabadell. Treballo a diferents estudis de disseny, amb la música sempre al cap. M’interesso pel teatre musical i canto a musicals com ‘El retaule del flautisa’, ‘En el nom del Pare’, ‘Moulin Rouge’ entre d’altres.

Al 2007 entro com cantant a la Banda del Coche Rojo, grup de versions amb més de 500 concerts a les espatlles.

Al 2008 començo a donar classes de cant a l’escola Akord’s d’igualada on encara en sóc professor. Entro al cor Barcelona Gospel Messengers al 2013 amb qui actualment estem presentant un nou disc tribut a George Harrison, ‘Be here now’. Al 2014 formo part de l’escola de música Burriac de Mataró com a professor de cant i director coral.

Al 2015 començo a treballar de dissenyador gràfic al diari ARA. També al 2015 inicio el projecte filferro amb un gran amic. Duet acústic que verisiona grans clàssics adaptats al català.