ÀLVAR MONFORT

RetratsColor-3-2

Nascut a Barcelona el 1984 comença la seva formació com a pianista clàssic als 8 anys, Als setze descobreix el que acabarà sent el seu instrument principal, la trompeta. Va cursar estudis superiors de trompeta de jazz amb Mathew Simon i completa la seva formació com a intstrumentista assistint a Seminaris a Cadis, València, Begues, Curitiba i en estades temporals a Cuba, Brasil i New York.

Després d’haver recorregut Catalunya, l’Estat Espanyol i països com Portugal, Suïssa, Bèlgica, Alemanya, Holanda i Brasil amb diferents projectes (Muyayo Rif, Brassville Walkers, Funky l’Olla, Gafieira Miúda, Soweto, Cantània…), actualment toca amb l’espectacle teatral Marabunta, la David Mengual Free Spirits Big Band i en diverses formacions de jazz i música brasilera, També composa música per als seus propis projectes i fa arranjaments.

Com a professor ha treballat en diverses escoles de música de Barcelona, Olesa de Montserrat, Breda, Sant Pere de Ribes, Cerdanyola i Martorelles. En les escoles s’ha especialitzat com a professor de vent metall, combos i piano jazz.